I august vandt en gruppe venner fra Skive 13,2 millioner kroner på hestespil. Nu fortæller en af personerne bag systemet, Ole Rudbeck, om den vanvittige lørdag og om landets største travgevinst nogensinde.

De 10 venner, der hver havde puttet 100 kroner i puljen til V75, vandt nemlig intet mindre end 13,2 millioner kroner. Det skriver Lokalavisen.

Vennegruppen spiller ofte på det såkaldte V75 i Sverige, hvor man skal finde vinderen af syv hestevæddeløb, og det var her, de ramte plet.

Et par heste som ikke var spillet ret meget, som de ti mænd havde satset på, tog nemlig sejren, og på den måde blev gevinsten så stor.

Og da de ramte alle syv vindende heste, kunne de altså glædeligt konstatere, at gruppen havde vundet 13,2 millioner kroner.

Mændenes lille spilleklub hedder ‘Fifty 2’, og et af medlemmerne – Ole Rudbeck – fortæller til Lokalavisen, at han stadig er chokeret over gevinsten.

”Jeg havde selv en andel, og vi er en gruppe venner, der spiller regelmæssigt hver lørdag på V75. Jeg har stadig ikke fattet, at vi har vundet 13,2 millioner kroner, jeg er lidt chokeret, men det er helt fantastisk. Før sidste løb var det meget nervepirrende, og så er det et kæmpeskrald, der løber med sejren, det er helt utroligt” siger han.

Derby25, der er en bookmaker for hestespil, oplyser over for Lokalavisen, at det er den største gevinst, der nogensinde er blevet udbetalt på hestespil i Danmark.

Travtips.dk vil hjælpe danske spillere med at vinde

En af stifterne til Travtips.dk, Steen Møller Nielsen – Er begejstret for den store gevinst

”Herhjemme er der ikke lige så store penge i selve løbene som i Sverige, men for spillerne, da er de store puljer ens – da vi spiller om de samme puljer. Og det er ikke usædvanligt at gevinsterne runder en million kroner, faktisk sker det ofte, men det er første gang at en så stor gevinst er vundet i Danmark. Og det er dejligt – da det så giver noget medietid til travsporten. I Sverige er hestesporten meget større end i Danmark. Dette skyldes tildeles, at da vi begyndte med at spille Lotto herhjemme, da var det spil på trav – som blev populært i Sverige, og det er bare vokset sidenhen”, fortæller han.

På Travtips.dk finder man bl.a. links til travbaner og travtips til de populære løb, som V75, som de 10 venner fra ”Fifty 2” vandt deres store gevinst på. Og Travtips.dk, da vil de gerne hjælpe flere med at få kendskab til trav, og hjælpe de danske spillere med at finde de rigtige streger på kuponen, så de måske selv vinder en af de store gevinster.

Du behøver ikke kende til trav for at vinde stort

Selvom man ikke kender så meget til travsport generelt, da foreslår Steen, at man prøver at tage en tur på travbanen med nogle venner ”Jeg tror helt sikkert man vil få en god oplevelse” fortæller han.

Ifølge Travtips.dk, behøver man heller ikke have det store kendskab for at være med. Spiller man f.eks. med i én af Eksperternes andelsspil klubber, da kan man bare skyde 50 kr. eller 100 kr. ind, og så sætter eksperterne de heste på kuponen, som har de bedste chancer.

”Det er også dejligt, at det er en klub der vinder de 13,2 millioner. Det viser bare, at det kan betale sig at spille lidt større systemer sammen” fortæller Steen og fortsætter ”Andelsspil er helt sikkert noget vi synes er en god idé, da man får større sandsynlig for at ramme de store præmier. Man kan lave de lidt større systemer i andelsklubberne, hvor man så har råd til at tage et par overraskelser med, ligesom de gjorde i Fifty 2” klubben.

Du kan spille andelsspil via Derby25, der er en af de danske udbydere på hestespil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *