Om Textbase.dk

Textbase.dk er en artikel og nyhedside, som er blevet re-launched i juli 2018.

Mission & Vision

Vi vil hos Textbase.dk hovedsageligt skrive artikler om “Design, Livstil og Mode”, “Hus & Have”, “IT & Internet”, “Konkurrencer, Sport & Spil”, “Penge & Økonomi”, “Massage & Helse”, “Webshops”, “Mad og Fest” mfl. samt har vi en kategori der hedder “Blandet Erhverv”, hvori vi vil skrive anmeldelser, nyheder og artikler om alt indenfor erhvervslivet.

Vi kan nu tilbyde andre firmaer og enkeltpersoner, selv at kunne komme med gode indlæg, pressemeddelelser og tilføje artikler til Textbase.dk direkte, det vil sige; det kunne være nyttige brugeranmeldelser, gode idéer og nyheder indenfor kategorierne ovenfor. Kontakt Seo Service for mere info.

Vores vision er, at fortsat kunne levere højt kvalitets, og nyttige nyheder, tips og artikler der har stor værdi for læseren.

Kommentarer på Textbase.dk

Du er selvfølgelig velkommen til at skrive en kommentar til artiklerne, du skal dog være opmærksom på at alle kommentarer skal godkendes før de bliver udgivet. Forvent at der går nogle dage før godkendelse eller afvisning. Vi frabeder os en masse Spam links uden indhold, men gode links sammen med én nyttig kommentar er mere end velkommen.

Sitemap

Textbase.dk: Sitemap

Vi støtter Projekt Clean Ocean

Projekt Clean Ocean 75px

Textbase.dk støtter Miljøvenlig Pakning