Sådan støtter du bedst

Det anbefales bl.a. fra Røde Kors lige nu, at man ikke sender mere tøj og udstyr til den Polsk/Ukrainske grænse, da de har nok, og det ikke er det der er brug for, da det hober sig op. Det der derimod er brug for nu er penge til de nødhjælpsorganisationer, der arbejder i Ukraine, og ved grænsen. Med penge kan de udrette mere, og mere fokuseret de steder hvor der er brug for hjælp nu og her.

Røde Kors anbefaler også at man ringe til f.eks. Røde Kors og andre nødhjælpsorganisationer og tilmelder sig frivillig. For der bliver brug for flere hænder jo flere Ukrainere der flygter og kommer til EU og Danmark.

Køb en “I stand with Ukraine” t-shirt, taske eller krus mm.

Køb og vis din støtte til Ukraine med en “I stand with Ukraine” t-shirt, trøje, kasket eller krus mm.

Overskuddet fra salg af disse støttetrøjer og merch vil blive doneret til organisationer der støtter Ukraine med bl.a. humanitær- og nødhjælp i denne svære tid – bl.a. til Unicef, Bevar Ukraine og Røde Kors.

Se mere her >> Støt Ukraine

Internationale Hjælpeorganisationer

Chandize.dk støtte går til organisationer, der er i Ukraine eller hjælper Ukrainere på anden måde. Der er dog mange andre folkefærd og lande i verden der desværre også lider nød pga. undertrykkelse, krig, sult, fattigdom, men som ikke får den nødvendige hjælp og støtte udefra – og her er hvilken som helst hjælp meget værdsat til alle organisationer, der hjælper folk i nød.

På Lex.dk finder du en liste over forskellige internationale hjælpeorganisationer, som kan give dig en guided hjælp til at finde den organisation du måske selv vil give en smule i støtte. Vi ved at alle beløb er mere end velkommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *