Har du brug for et Lagerhotel?

Et lagerhotel med pick & pack, kan være meget nyttig – hvis du står med pladsmangel eller ikke selv har tiden til at få pakket alle ordrene. Så kan et lagerhotel med pick & pack være en stor fordel for din virksomhed. Selve ordene “Pick & pack” betyder bare ordrehåndtering.

En del starter i det små, og når virksomheden og salget vokser, kan der hurtigt opstå plads problemer, ligesom tiden som bruges til at håndtere, pakke og sende varerne bliver for meget.

Du har måske en webshop, som er støt voksende, eller du sælger vare og er underleverandør til butikker og kæder. Om du skal bruge meget plads eller lidt mindre plads – så kan et lagerhotel med pick & pack frigøre din tid, plads og bekymringer.

Lav en aftale med et Lagerhotel med pick & pack

Hvis du har brug for mere plads, så kan det være dyrt at skulle ud og leje bygning til sine produkter, og evt. ansætte hjælp til pakning af ordre – Her kan et lagerhotel med pick & pack frigøre din tid, plads og bekymringer.

Man kan ved mange lagerhoteller lave specifikke aftaler som er tilpasset dine behov for hjælp, inkl. varemodtagelse, pakning, mærkning, levering osv.

Placeringen af lagerhotellet, er ofte ikke så væsentligt, med mindre du selv gerne vil på besøg – eller selv kommer med vare og dermed foretrækker at lagerhotellet ligger i din nærhed.

Sørg altid for at få lavet en samarbejdsaftale, hvori priser, antal pluk, kvm plads (til varer), evt. pakning & emballage osv. indgår – så du kender prisen.

Husk også at sørge for at lagerhotellet har de rette sikkerheds features og forsikringer (i tilfælde af indbrud/brand), ligesom du skal vide om lageret er opvarmet/nedkølet (hvis dette er vigtigt i forhold til dine varer).

Lagerhotel Anbefaling

Vi kan anbefale Topvirks lagerhotel, der er belliggende i Frederikshavn i Nordjylland.

Web: https://lagerhotel-tp.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *