Hvis du står i en situation, hvor du skal bruge nogle penge, da er det idag måske det hurtigste at låne pengene på nettet.
Du skal måske bruge penge på en skade på bilen, der gør du ikke kan komme på arbejde, eller en anden uforudset udgift – Da kan det i nogle tilfælde være besværligt, at skulle ned forbi banken for at få et lån. Specielt hvis du før har fået et nej i samme situation. Det kan derfor i nogle tilfælde være en god idé med et online lån, men hvor finder man de billigste kviklån.

Eksempler på de mest kendte online lån udbydere:

LånLet, Privatlån Plus, Santander, Nordic Lån, Modus Finans, Zaplo.dk, Ferratum, Kvik Automaten, D.E.R.
Der kommer løbende nye online banker, eller online lån udbydere, nogle af de nyeste eller mindre kendte er bl.a.: Selene Finans, ProfilLån, Nupp.dk. AnnaFinans mfl.

Her kan du finde liste over de bedste og billigste låneudbydere >> Lån-kviklån.dk

Typer af lån

Ligesom der findes mange typer af online banker eller online lånudbydere, da findes der endnu flere låntyper. Der er alt fra små lån, som oftest er de populære sms-lån eller mobil lån, hvor du kan låne fra 100 kr. til 10.000,- kr. Faktisk kan du ved enkelte lån udbydere låne helt op til 350.000,- kr. via kviklån og sms-lån. De små hurtige online lån kaldes også for minilån, hurtig lån, mobillån, mikrolån, ekspreslån, foruden kviklån og sms-lån. De går alle under det vi kalder forbrugslån.

Online lån – Forbrugslån

Et forbrugslån, er også det vi kalder lånet, hvis du går i banken og skal bruge penge til uforudsete udgifter; eksempelvis et nyt køleskab (hvis det gamle er gået i stykker) eller lignende. Stort set alt anden end lån til hus & bil kaldes et forbrugslån.
Et forbrugslån har altid en højere rente end f.eks. et billån eller huslån. An på dine forpligtelser i banken, og antallet af dine services, da kan det være meget forskelligt hvad man betaler i rente på et forbrugslån. Et typisk forbrugslån kan ofte ligge på 12-18 % i rente. Du kan dog i nogle tilfælde sagtens få det betydeligt lavere.
Hvis du i din bank har både bilforsikring, pensioner, hus forsikring og andre forsikringer, ligesom din samlever eller ægtefælle har ligeså, da vil det være nemmere at få en god rente på et forbrugslån i banken (hvis der er plads i budgettet – rådighedsbeløbet er stort nok) – Nogle gange helt ned til 6-8 % og nogle gange endnu lavere. Det gælder dog oftest dem der netop har en masse aktiviteter i banken i forvejen.
Men lige meget hvad, da er det altid en god idé, at bruge tid på at undersøge de forskellige lån udbyderes rente og gebyrer for de forskellige lån, da der ofte er mange penge at spare. Undersøg da både konkurrerende banker, både almindelige og online, for at finde det bedste lån, og den laveste rente.

Billigste Kviklån | Lån penge | penge online | lån penge online | Lån penge på nettet | Lån penge nu | Lån penge billigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *