Specialiseret støtte til ledere for at opnå personlig og professionel succes

Elholm Coaching tilbyder specialiseret støtte til ledere for at opnå personlig og professionel succes. Gennem en international certificering hos ICF og 10 års ledererfaring, har Anders Elholm Jeppesen baggrunden for at hjælpe mange ledere med en kombination af jobmæssig resultatskabelse, personlig udvikling og balance i tilværelsen.

Coach og sparringspartner

Som erhvervscoach, ledelsescoach og konsulent gennem de seneste 4 år ved Anders, at rigtigt mange ledere har ambitioner om og de bedste intentioner om at udvikle virksomheden eller det forretningsområde man har ansvaret for, men ofte ender hverdagene med brandslukning og i et produktions-mode, hvor de mere langsigtede planer bliver udskudt gang på gang. Derfor kan det være en meget værdifuld investering at have en coach og sparringspartner, der holder en på sporet ift. de nødvendige og udviklende strategiske tiltag, således at ambitionerne og intentionerne bliver indfriet gennem handling, opfølgning og tilretning gennem en længere periode. Simpelthen at fastholde fokus og vedholdende handle på de ønskede forretningsområder, indtil resultaterne er nået.

Lederudvikling og organisationsudvikling

I forløbet vil lederen opleve at gå fra en stresset hverdag med manglende overblik, overskud og en følelse af at reagere på bagkant til en følelse af at tage tyrene ved hornene og arbejde seriøst og kvalitativt med helt specifikke mål. Kombinationen af at dedikere tid til udvikling og resultatskabelsen med fokus på de vigtigste mål i jobfunktionen og med fleksible og konkrete handlingsplaner sikres både lederudvikling og organisationsudvikling.

Så ønsker du en erhvervscoach, karrierecoach, der sikrer din udvikling som leder samtidigt med resultater for virksomheden i netop den funktion du varetager, så kontakt Anders Elholm Jeppesen, der primært opererer i Frederikshavn, Aalborg og Århus.

 

Elholm Coaching v/Anders Elholm Jeppesen

Mobil: 5193 5003

Web: Elholm-coaching.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *