Sommeren er stadig over os, og det er for alvor sæson for kjoler. Der går ikke længe før vi skifter fra sommerkjoler til efterårskjoler, og det er altid ikke lige nemt at finde ud af, hvilke kjoler der passer til dig, eller om det overhovedet er noget du vil gå i.

Sommeren 2018 har for alvor båret præg af specielt kjoler med blomsterprint. Det har været dominerende i mange typer kjoler, som har fået flere farver, men også samtidig har givet mere energi ved sit look. Det behøves ikke at slutte bare fordi vi går koldere tider i møde.

Casual hverdagskjoler

For et mere feminint look kan du jo overveje, hvorvidt du synes du vil gå i kjoler til hver dag. Det er selvfølgelig ikke ved alle lejligheder dette er muligt, men der findes mange forskellige typer kjoler og mærker, som du kan tjekke ud. Det kunne være casual kjoler som Blandt andet nogle af de flotteste Ganni kjoler, hvor du helt sikkert ville kunne finde noget til både hverdags- og mere festligt look.

Fest og formalkjoler

Festlige og mere formalkjoler kan du også overveje, når du skal ud. Generelt giver kjoler et mere feminint look, og kan fås give dig et personligt udtryk i mange varianter. Det vil sige, at hvad der angår festlige kjoler kan du vælge lange galante kjoler eller lign. En rigtig god idé er at holde styr på de kjoler du har og jævnligt give et kritisk øje på dem. Det vil sige, at du med god grund kan sortere i de kjoler du bruger og ikke bruger. På den måde kan du også bedre sælge ud af det du ikke bruger, og derefter gå efter færre stykker, men nogle dyrere du er mere glad for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *