Babytøj – Hvor meget skal der købes?

Babytøj

Antallet i (parentes) er det antal af babytøj, som vi råder dig til at købe, når babyen er på vej.

One-Piece outfits (6 til 8) 

Nogle af disse er dybest set sparkedragter eller bodyer, der er passende til sove og lege i. Fordi babyer ofte tager sig en lur så hyppigt, er one-pieces meget bekvemme. Husk! An på årstiden, at købe enten kort- eller langærmede bodyer.

T-shirts (3 til 5)

Kig efter t-shirts med masser af plads i nakken, eller knapper i nakken, så de glider let hen over dit barns hoved. Mange forældre foretrækker også one-pieces, med knapper i skridtet.

Leggings eller bukser (5 til 7)

Tillader dig at skifte bukser eller leggings på dit barn, uden at du skal skifte hele sættet (one-pieces). Kig efter elastisk linninger, der passer let over dit barns ble og mave – og kan udvides da han eller hun vinder mere vægt.

Trøje eller jakke (1) 

De fleste babyer kan ikke lide at have tøj trukket ned over hovedet, så varm din baby med en trøje eller jakke, der har knapper foran.

Pyjamas eller sveller (3 til 5) 

Uanset hvor nuttet det end ser ud, så undgå nattøj, der har kompliceret knapper. Undgå generelt tøj der kræver en masser indsats for at komme i eller ud af.

Baby tæpper (2 til 3)

Disse fleece eller bomulds baby tæpper, bruges i stedet for dyne. Disse kan komme over din babys nattøj til at holde ham eller hende varm om natten. De erstatter de traditionelle dyner eller tæpper, som ikke er sikker for babyer at sove i på grund af risikoen for vuggedød.

Fleecewear (1 til 2)

Hvis du har et vinter barn, skal du købe en fleecedragt til at holde barnet varmt på udflugter. De er ofte hætteklædte og kommer i mange stilarter. En anden mulighed er at undgå voluminøse flyverdragter. Brug istedet en lun, fleece-foret klapvogns sæk (konstrueret til de seler i klapvogne og autostole).

Sokker og støvletter (8 til 10 par)

Du skal bruge masser af sokker til indendørs brug (gerne med gummi dupper under). Du skal også bruge sokker til at holde dit barns fødder varme, når du er ude.

Hatte eller huer (1 til 3)

Du ønsker en bredskygget hat til en sommer barn, eller en blød, varm hue, der dækker ørerne til en vinter baby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *